Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δικαίωση της Π.Ο.Λ. στην εκδίκαση τριτανακοπής στο Πρωτοδικείο Βόλου


Ανακοίνωση τής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών: Την Τρίτη 28-09-2021 εκδικάστηκε από το Πρωτοδικείο Βόλου η αίτηση τριτανακοπής της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ κατά της Π.Ο.Λ.

Μετά από τρείς αναβολές εκ των οποίων οι δύο πρώτες λόγω της εφαρμογής μέτρων για τον covid-19 και η τρίτη την 1-6-2021 ύστερα από αίτημα της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., έφτασε η ημέρα που επιτέλους η δικαιοσύνη θα έδινε απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν την νομιμότητα της Ομοσπονδίας μας και των Ενώσεών της.

Βέβαια για την Ομοσπονδία μας ουδέποτε τέθηκε ζήτημα νομιμοποίησης αφού τα τελευταία χρόνια 9 διαφορετικές δικαστικές αποφάσεις από Ειρηνοδικεία  σε όλη την χώρα  δίνουν το δικαίωμα στη Π.Ο.Λ. και στις πρωτοβάθμιες ενώσεις της να λειτουργούν νόμιμα όπως προβλέπεται από τον συνδικαλιστικό νόμο 1264/82.   

Στην εκδίκαση της υπόθεσης της τριτανακοπής της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ κατά της Π.Ο.Λ. που έλαβε χώρα στο Πρωτοδικείο Βόλου η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ της εκδίκασης με αποτέλεσμα η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο.

Αν και για εμάς η αίσια έκβαση της υπόθεσης ήταν αναμενόμενη, η εξέλιξη αυτή αποτελεί πανηγυρική δικαίωση της Π.Ο.Λ. και των Ενώσεών της που τους τελευταίους μήνες  λοιδορήθηκαν με κάθε υπερβολή ενώ η απροκάλυπτη επίθεση και η σπέκουλα στο προεδρείο της Ομοσπονδίας έφτασε να αποτελέσει θέμα συζήτησης στα έδρανα του Κοινοβουλίου . Αλησμόνητη θα μείνει η επιστολή της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Μητσοτάκη Κυριάκο που καταφέρεται κατά της Ομοσπονδίας μας και σόκαρε τόσο εμάς όσο και τους συναδέλφους με το ύφος και το περιεχόμενο της.

Καθίσταται σαφές ότι μετά από αυτή την απόφαση ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει  πλέον τόσο τη νομιμότητα όσο και τη δυναμική της Π.Ο.Λ. και ακόμα περισσότερο όλοι όσοι επένδυσαν στην παραπληροφόρηση από την ίδρυση της Ομοσπονδίας μας προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση και συναισθήματα εκφοβισμού στους συνάδελφους.

H Δικαιοσύνη έλαμψε και έδειξε το δρόμο για τη πορεία του συνδικαλιστικού μας κινήματος στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ καθώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα!!!











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια