Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αξιωματικών Αττικής: Για άλλη μία φορά η Ελληνική Αστυνομία και ο Έλληνας Αστυνομικός είναι ο «αποδιοπομπαίος τράγος »

 


''Η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει λόγο να αποκρύψει τίποτα. Σέβεται το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους και καθημερινά αγωνίζεται για την εφαρμογή τους, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει σε  όλους τους πολίτες   το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας'', σημειώνει, στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής:


       Αστυνομικοί  της ομάδας ΔΙΑΣ κλήθηκαν να επιληφθούν σε  ένα δύσκολο και επικίνδυνο περιστατικό, που εξελίχτηκε  στο Πέραμα Αττικής. Δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός πολίτη και τον τραυματισμό επτά αστυνομικών.

     Δεν θέλουμε να παραθέσουμε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Έχουμε άποψη αλλά σεβόμαστε, όπως πάντα, τη δικαιοσύνη και με την κύρια Ανάκριση είμαστε σίγουροι ότι θα εξακριβωθεί η αλήθεια.

      Η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει λόγο να αποκρύψει τίποτα. Σέβεται το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους και καθημερινά αγωνίζεται για την εφαρμογή τους, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει σε  όλους τους πολίτες   το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας.    

     Ζητάμε από όλους  υπομονή και εμπιστοσύνη στις διαδικασίες.

     Ζητάμε να μη λιθοβολούν την Ελληνική Αστυνομία.

     Ζητάμε  από ορισμένους να μην προτρέχουν και να μη γίνονται δικαστές στη θέση των δικαστών. 

     Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του νεαρού που τραυματίσθηκε θανάσιμα, εκφράζουμε όμως   τη συμπαράσταση στους συναδέλφους μας  και τους  ευχόμαστε  γρήγορη ανάρρωση .

     Είμαστε δίπλα τους όπου μας χρειαστούν όπως ήδη έχουμε κάνει. 

                                  Για το Δ.Σ

       Ο Πρόεδρος

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

      Ο Γ.Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια