Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξιχνιάστηκαν κλοπές στο Ηράκλειο


Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση οκτώ 8 υποθέσεων κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μεθοδική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ο αλλοδαπός , το χρονικό διάστημα από την 14.01.2021 έως 21.06.2021 είχε διαπράξει οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων από οικίες (7 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) στην ευρύτερη περιοχή της πόλεως του Ηρακλείου.

 

Αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.300 ευρώ, κοσμήματα συνολικής αξίας 8.500 ευρώ, ηλεκτρική συσκευή και 4 κινητά τηλέφωνα.

 

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σήμερα 06.10.2021 το πρωί οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

 

Κατά την διάρκεια επιχείρησης διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του αλλοδαπού, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Ο αλλοδαπός συνελήφθη για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια