Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αίγιο: Ένστολοι στο γήπεδο, έπαιξαν μπάλα… ζωής


Δίνουν καθημερινούς αγώνες κατά της εγκληματικότητας, παραβατικότητας, σε φωτιές και πλημμύρες, αλλά τώρα έδωσαν έναν αλλιώτικο αγώνα στο Αίγιο… για κοινωνικό σκοπό.


Πυροσβεστική Αιγίου – Ακράτας και Αστυνομία – Ασφάλεια Αιγιάλειας, ήρθαν αντιμέτωπες σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο, με τα έσοδα που εισπράχθηκαν στη είσοδο, προαιρετικά, να διατίθενται υπέρ του ΕΚΑΜΕ/ ΑμΕΑ.

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Περδίκης

 



Με υπεύθυνο τον αρχιπυροσβέστη Δ. Καρόκη και από την άλλη τον αρχιφύλακα Κ. Ασημακόπουλο, το Σάββατο το απόγευμα, ο μεγάλος κουμπαράς γέμισε με ό,τι χρήματα μπορούσε ο καθένας.Για την ιστορία, το τελικό σκορ 4-3 υπέρ των Πυροσβεστών.

 



Παρέστη, οι βουλευτές ΝΔ Α. Τσιγκρής και Χρ. Αλεξοπούλου, ο εκπρόσωπος του υφυπουργού Εξωτερικών Α. Κατσανιώτη, Α. Πατσόπουλος, ο δήμαρχος Δημ. Καλογερόπουλος, οι ατιδήμαρχοι Ν.Καραΐσκος, Στ. Βαρδάκης και Γ.Φραγκονικολόπουλος, ο πρόεδρος του Αιγίου και του ΕΚΑΜΕ Γ. Γκιώνης, οι σύμβουλοι Αιγίου Θ. Ραμπαβίλας και Σ. Μαυρίδης, η διοικήτρια της ΠΥ Αιγίου Ευφροσύνη Λαλιώτη, ο διοικητής του ΑΤ Βασίλης Ροδόπουλος και η ηγεσία της τοπικής Ασφάλειας Φώτης Λαμπρόπουλος και Μπάμπης Μεταξάς.

pelop.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια