Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στο Κρανίδι


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, δύο (2) άτομα, 37χρονος ημεδαπός και 46χρονος αλλοδαπός, αντίστοιχα, για ναρκωτικά.

 

Ειδικότερα, χθες το πρωί , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη επιχείρησης του 37χρονου, όπου κατελήφθη μαζί με τον 46χρονο να την έχουν διαμορφώσει και εξοπλίσει με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης, ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 

ποσότητες κάνναβης (φούντα-κλώνοι), συνολικού βάρους -3.110- γραμμαρίων,

-1- ζυγαριά ακριβείας και

εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης, (ηλεκτρικές σόμπες, πλαστικές γλάστρες, λαμπτήρες, ανεμιστήρας κ.ά.).

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 46χρονου αλλοδαπού, ο οποίος όπως, επιπλέον, προέκυψε διέμενε παράνομα στη Χώρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- συσκευασίες με σπόρους κάνναβης, τρίφτης κάνναβης, χαρτάκια στριφτού τσιγάρου και το χρηματικό ποσό των -70- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια