Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ : Το «βαθμολόγιο χωρίς αντίκρισμα» έρχεται στο κατάλληλο για αυτούς «τάιμινγκ» … τυχαίο;


Ανακοίνωση της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ: Το πολυδιαφημισμένο από την ενεστώσα διοίκηση της αποτυχίας βαθμολόγιο , έρχεται λίγο πριν τις επικείμενες εκλογές της ΠΟΑΣΥ. Γιατί άραγε ; Είναι προφανές γιατί ... Έρχεται την δεδομένη στιγμή, γιατί μαζί με όλους τους συναδέλφους που προσπαθούν να ξεγελάσουν, προσπαθούν παράλληλα να κοροϊδέψουν και τους εκλεγμένους αντιπροσώπους και να επιτύχουν για άλλη μια φορά την εκλογή τους προκειμένου να συνεχίσουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

Δεν είναι τίποτε άλλο παρά προϊόν διαπραγμάτευσης με την σημερινή κυβέρνηση, (όπως άλλωστε έκαναν και με την προηγούμενη ) εις βάρος του Έλληνα αστυνομικού . Επτά χρόνια προεδρείο-χωρίς ουσιαστική λύση στα πρόβλημα των αστυνομικών και τα μόνα τα οποία διαφημίζουν ότι δήθεν κατάφεραν είναι, ανύπαρκτη ανωτατοποίηση και βαθμολόγιο χωρίς αντίκρυσμα.

Δυο ζητήματα, που εκ του θαύματος έγιναν πράξη μετά από επτά χρόνια προ τις επικείμενες εκλογές και πριν περάσει μεγάλο διάστημα και εφαρμοστούν, όποτε να αντιληφθεί ο Έλληνας Αστυνομικός το μέγεθος της εις βάρος του παραπλάνησης... Άνθρακας ο θησαυρός … Τώρα όσοι τους ενισχύουν κάνουν σίγουρα την δουλειά τους… Άλλωστε για ποια κυβέρνηση αυτός ο συνδικαλισμός δεν είναι ο ιδανικότερος ; Πριν η προηγούμενη κυβέρνηση τώρα η σημερινή … Γιατί τέτοιο συνδικαλισμό θέλουν ... Να μην αντιδρά ... Να μην απαιτεί ... Να μην διεκδικεί ... Παρά μόνο να συμβιβάζεται με ψίχουλα που δεν επιβαρύνουν οικονομικά, αλλά ούτε και ζημιώνουν πολιτικά και να εκχωρεί, αντί πινακίου φακής, όσα κεκτημένα με αγώνες κέρδισε στο παρελθόν το συνδικαλιστικό μας κίνημα .

Που είναι η απόφαση του ΣΤΕ ;

Που είναι η αποκατάσταση των μισθών μας ;

Που είναι η αναγνώριση του επαγγέλματος μας ; Που είναι τα απλήρωτα νυχτερινά ;

Που είναι το επίδομα που έλαβαν όλοι για την πανδημία ;

Που είναι τα δικαιώματα στην καθημερινότητα του Έλληνα Αστυνομικού ;

Τα κατάπιε ο κομματικός συνδικαλισμός ... όπως θα καταπιεί στο μέλλον και αλλά κεκτημένα ... Τα χειρότερα έρχονται … Η Διοίκηση που επέτρεψε στην διάρκεια της θητείας της και τελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα εις βάρος του χαμηλόβαθμου Αστυνομικού .. Ο κατεχόμενος βαθμός … που ήταν η αιτία να χάσουμε από τους μισθούς μας ποσά 200 έως 500 ευρώ και να πάμε σε συντάξεις πείνας, ενώ οι υψηλόβαθμοι δεν πειράχτηκαν και μπράβο τους.

Άραγε οι συνάδελφοι θα παραπλανηθούν για άλλη μια φορά ώστε να τους δώσουν την ύστατη στιγμή την ευκαιρία να τοποθετήσουν την ταφόπλακα στην καθημερινότητα του Έλληνα αστυνομικού για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο;









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πώς κάνετε έτσι κύριοι; Είδατε κανένα βαθμολογιο γιατί εμείς πάλι για υπογραφές ακούμε αλλά υπογραφές δεν βλέπουμε. Προφανώς είναι άλλη μία κοροϊδία ενόψει εκλογών αλλιώς δημοσιεύστε το ΦΕΚ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
13.000.000:3=4.333.333:50.000=87 ευρώ ετησίως και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστή ανακοίνωση, με θέματα που χρήζουν απαντήσεις! Άλλη μια φορά η ΠΟΑΣΥ μπήκε σε αλισβερίσι χωρίς κανένα αντίκρυσμα!
Δυστυχώς οι υποχρεώσεις και οι λογαριασμοί δεν πληρώνονται με βαθμούς!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υποταγή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πρώτο βημα ,που ήταν και το πιο δύσκολο, έγινε , έχουμε πλέον βαθμολογιο ,που τόσα χρόνια δεν είχαμε τίποτα ,τα υπόλοιπα μπορούμε να τα διεκδικήσουμε ,ας αφήσουμε την κλάψα και την κακομοιριά.
Ο χρήστης ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.Σ.Π είπε…
Θα σας τιμωρήσουμε με την ψήφο μας, για όλη αυτή την κατάντια μας!!!