Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θωμάς Μπόζιαρης: Κάθε φορά βλέπω στα μάτια την μεγάλη θέληση τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο


Διαβάστε την ανάρτηση του Θωμά Μπόζιαρη, προέδρου των Συνοριακών Αττικής: Μαζί με τους νέους Συνοριακούς Φύλακες του ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου, Αμυγδαλεζας και Κορίνθου σε Δράση.

Κάθε φορά που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά, βλέπω στα μάτια την μεγάλη θέληση τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο , την ένταση, την ορμή, την Αγάπη για το λειτούργημα το οποίο επιτελούν, έτσι αισθάνομαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον.

Μια Ισχυρή αποτρεπτική δύναμη Συνοριακής Φύλαξης και Διαχείρισης Μετανάστευσης μας δίνει ελπίδα σιγουριά και αισιοδοξία.



Ο ρόλος της, η φύλαξη των συνόρων, η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και περιουσίας των πολιτών στις ακριτικες περιοχές αλλά και στην ενδοχώρα και στις μεγάλες πόλεις , η πάταξη της εγκληματικότητας από τα οργανωμένα κυκλώματα που προσπαθούν να μεταφέρουν παράνομα από τα σύνορα στη ενδοχώρα και έπειτα στις ευρωπαϊκές χώρες αλλοδαπούς με πλαστά έγγραφα, η φύλαξη των ΠΡΟΚΕΚΑ και διαχείριση των κρατουμένων,

η οργάνωση και εκτέλεση των Επιστροφών - απελασεων των αλλοδαπών υπηκόων στις χώρες τους,

ΚΑΙ γενικά η Προστασία της Δημοκρατίας, της ευνομίας και της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας.

«Αδιαμφισβήτητα η προσφορά των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης, Διαχείρισης Μετανάστευσης και των Διευθύνσεων Αλλοδαπών ήταν, είναι και θα παραμείνει αξιέπαινη.

Η προσφορά αυτή στηρίζεται στις άοκνες προσπάθειες των παλιών και νέων Συνοριακων Φυλακων και λοιπού αστυνομικού προσωπικού που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή».

Μόνο περηφάνια νοιώθω για τους συναδέλφους μου, τους οποίους Καλώ, να συνεχίσουν να επιτελούν το λειτούργημα τους περήφανα.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια