Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αργολίδα – Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε


Ακόμη μια γυναικοκτονία, η δωδέκατη από τις αρχές του 2021, σημειώθηκε στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, όπου ηλικιωμένος άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο 78χρονος άνδρας κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως η γυναίκα του είναι νεκρή.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί.

Οι αστυνομικοί διερεύνησαν τους χώρους και διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός.

Οι αρχές θεωρούν, με βάση τα πρώτα στοιχεία, πως ο ηλικιωμένος σκότωσε τη σύζυγό του και αμέσως μετά έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως μετέφερε η ίδια πηγή, δε, στο σπίτι του ζεύγους βρέθηκε και ένα σημείωμα.

12 γυναικοκτονίες μέσα σε 9 μήνες

Πρόκειται για την δωδέκατη γυναικοκτονία από τις αρχές του 2021.

Τελευταίο θύμα, πριν το σημερινό έγκλημα, ήταν η Ντόρα, η 30χρονη καθηγήτρια στη Ρόδο. Δράστης, ο πρώην σύντροφός της ο οποίος είχε επιδείξει κακοποιητικές και αρρωστημένες συμπεριφορές απέναντι και στις προηγούμενες γυναίκες που είχε συνδεθεί ερωτικά.

Θύμα του συντρόφου της έπεσε και η 26χρονη φαρμακοποιός το περασμένο καλοκαίρι. Η Γαρυφαλλιά, άγρια ξυλοκοπημένη, πετάχτηκε στη θάλασσα έτσι όπως είχε συμβεί τρία χρόνια πριν, με τη νεαρή φοιτήτρια στη Ρόδο, Ελένη Τοπαλούδη. Σκοπός των δραστών να καλύψουν τα ίχνη τους.

Τον περασμένο Μάιο, το πανελλήνιο σόκαρε η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Δράστης, ο σύζυγός της, ο οποίος αφού έπαιξε θέατρο επί 37 ημέρες, ομολόγησε τελικά την αποτρόπαια πράξη του.

Ένα μήνα πριν, τον Απρίλιο του 2021, στη Μακρινίτσα, από τα χέρια του πατέρα του παιδιού της, δολοφονήθηκε άγρια και η Κωνσταντίνα. Ο ίδιος δράστης σκότωσε και τον αδελφό της.

 













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια