Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνεργασία Ανεξαρτήτων στην Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Να ακουστούν όλες οι φωνές

 


Η Συνεργασία Ανεξαρτήτων στην Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας θεωρεί πως για σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το συνδικαλιστικό Κίνημα των Αστυνομικών - αυτονόητα και γενικότερα - πρέπει να προηγείται δημόσια διαβούλευση με τους φορείς που τους εκπροσωπούν.

 

Στην περίπτωση της αλλαγής του συστήματος εκλογής οργάνων και αντιπροσώπων των συνδικαλιστικών μας οργανώσεων αυτό δυστυχώς δεν τηρήθηκε και με τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης  ορίστηκε η εκλογή "να γίνεται από ενιαίο ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι".

 

Διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις τόσο για την χρονική στιγμή που επιλέχθηκε αυτή η αλλαγή, καθώς  όπως όλοι γνωρίζουμε την τρέχουσα χρονική περίοδο οι περισσότερες συνδικαλιστικές ενώσεις κινούνται σε προεκλογική τροχιά, όσο και για το αν το νέο εκλογικό σύστημα θα δώσει την δυνατότητα να εκπροσωπηθούν θεσμικά όλες οι φωνές και δεν θα επαναληφθούν τα αλήστου μνήμης "χαρτάκια" με τριάδες, πεντάδες κ.λ.π. που προσβάλλουν την νοημοσύνη των συναδέλφων.

 

Οι δημιουργικές Κινήσεις που όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλλαν στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη του συνδικαλισμού στην Αστυνομία πρέπει να παραμείνουν ισχυρές και να εκφράζονται γιατί ο πλουραλισμός και η πολυφωνία είναι μείζον ζήτημα της Δημοκρατίας μας.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ - ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

synergasiaanexart.blogspot.com







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια