Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ: Είμαστε έρμαια των πολιτικών αντιπαραθέσεων


Λάβαμε στο bloko.gr κείμενο, το οποίο υπογράφουν ως «επιλαχόντες της ΟΠΠΙ», και το παραθέτουμε: Από την έκδοση της προκήρυξης ( 31 Μαϊού 2021 ) αισίως έχουμε φτάσει 12 Οκτωβρίου και δεν έχουμε ακόμη τελικά αποτελέσματα. Δυστυχώς λόγω του τρόπου διεξαγωγής της προκήρυξης, εμείς οι 600 επιλαχόντες σύμφωνα με την προκήρυξη είμαστε έρμαια των πολιτικών αντιπαραθέσεων. Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να είμαστε στην αναμονή μέχρι και εννέα μήνες από τα αποτελέσματα και αν χρειαστούμε... 600 άτομα που όλοι έχουμε οικογένειές, παιδιά , γονείς  που ανησυχούν για το μέλλον μας!

Όπως μας ενημερώνουν έχουν αποστείλει επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Διαβάστε τη:

Μ ε την παρούσα επιστολή επιθυμούμε ως επιλαχόντες της προκήρυξης για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία , να σας ενημερώσουμε ότι μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι η προκήρυξη που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, για την πάταξη της εγκληματικότητας στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, τείνει να γίνει πεδίο αντιπαραθέσεων και να διαρκέσει άνω των έξι μηνών. Σύμφωνα με τον νόμο 4777/2021 που η κυβέρνησή σας υπερψήφισε, δημιουργήθηκαν χίλιες τριάντα τρεις (1033) θέσεις για την στελέχωση της Ο.Π.Π.Ι. Στις 31 Μαΐου εκδόθηκε η προκήρυξη και ανακοινώθηκε η ένταξη μόνο τετρακοσίων (400) Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία για την συγκρότηση ομάδων προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Πλην όμως ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα τελικά αποτελέσματα των επιτυχόντων. Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση των εξακοσίων (600) επιλαχόντων, σύμφωνα με την προκήρυξη, που θα χρησιμοποιηθούμε όταν και εάν παραστεί ανάγκη. Δυστυχώς δεν υπάρχει μία σαφής ενημέρωση για την αξιοποίηση των επιλαχόντων, το οποίο δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια σε εμάς αλλά και στις οικογένειές μας, οι οποίες αγωνιούν και αναμένουν μία θετική έκβαση της υπόθεσης.

Εν κατακλείδι, γνωρίζοντας ότι είσαστε υπέρμαχος του νομοσχεδίου και της ασφαλούς λειτουργίας των Ελληνικών Πανεπιστημίων, παρακαλούμε ως προς τις δικιές σας ενέργειες για την αξιοποίηση ημών των επιλαχόντων για την πλήρη στελέχωση της Ο.Π.Π.Ι. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Με σεβασμό,

Οι επιλαχόντες της προκήρυξης Ο.Π.Π.Ι.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοίτα πρεμούρα να τρώνε ξύλο από τους φοιτητές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι άλλες προσληψεις εκτός πανελληνίων. Φέτος κόψανε θέσεις από Αστυφυλακων για να πάρουν από το παράθυρο.