Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βέροια: Συμβολική η κατάθεση στεφάνου από τον επικεφαλής της ΔΙ.ΑΣ. (ΦΩΤΟ)


Ένδειξη υποστήριξης στους Αστυνομικούς για τα γεγονότα στο Πέραμα
Με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ωρολογίου, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Βέροια. Στεφάνι κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των πολιτικών, πολιτειακών, αστυνομικών, στρατιωτικών, πυροσβεστικών αρχών του τόπου, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Μεταξύ αυτών, όπως κάθε χρόνο και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ). Σήμερα, ως εκπρόσωπος της Ένωσης, το στεφάνι κατέθεσε, αντί του προέδρου Απόστολου Μούρτη, ο επικεφαλής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας, Ανθυπαστυνόμος Βασίλης Τζιούρτζιας. 

Μια καθαρά συμβολική κίνηση από μέρους του προέδρου της Ένωσης, να παραδώσει την τιμητική αυτή υποχρέωση στον επικεφαλής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ως ένδειξη τιμής και υποστήριξης στους συναδέφλους του, με αφορμή τα γεγονότα στο Πέραμα.

Όπως δήλωσε και μέσω της σελίδας του στο facebook ο πρόεδρος Απόστολος Μούτρης, «Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του νεαρού άνδρα που έπεσε νεκρός στο επεισόδιο που έγινε ξημερώματα Σαββάτου στο Πέραμα. Πολλά θα ήθελα να πω και άλλα τόσα να γράψω υποστηρικτικά λόγια για τους συναδέρφους μου! Δεν θα το κάνω όμως περιμένοντας υπομονετικά, και με εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη πως θα κάνει καλά τη δουλειά της!
























Ως γνωστόν η Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας στις Εθνικές επετείους καταθέτει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων Ηρώων στη Βέροια! Φέτος Λοιπόν την 28η Οκτωβρίου 2021, την τιμητική αυτή υποχρέωση, ως ένδειξη τιμής, θα παραδώσω στον επικεφαλής της παρούσας ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας!», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΗ.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια