Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τη χασισοφυτεία έκρυβε το πευκοδάσος!


Ιδιαίτερα ... μερακλήδες αποδείχθηκαν οι άγνωστοι καλλιεργητές της πολύ προσεγμένης και καλά κρυμμένης χασισοφυτείας των 450 δενδρυλλίων κάνναβης που εντόπισαν το Σάββατο στη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. Η φυτεία ήταν καλά κρυμμένη και μάλιστα σε φυσικό περιβάλλον με πανοραμική θέα, αφού εντοπίστηκε μέσα στο πευκοδάσος της Σύμης, στη Βιάννο, στο ύψωμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το χωριό.

Τα 450 δενδρύλλια κάνναβης ήταν ιδιαίτερα φροντισμένα, μεγάλα και με πυκνό φύλλωμα. Οι άγνωστοι καλλιεργητές δεν συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, ωστόσο κατά την εξερεύνηση της ... μερακλίδικης φυτείας οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος ευρημάτων τα οποία εκτιμάται ότι μετά την αξιοποίησή τους εργαστηριακά θα ρίξουν φως στην ταυτότητα των δραστών.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις των διωκτικών αρχών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και όπως όλα δείχνουν θα έρθει ο χειμώνας και θα εντοπίζονται ακόμη φυτείες κάνναβης. Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Πέμπτη στον Σκινέ Χανίων οι αστυνομικοί εντόπισαν μια μεγάλη φυτεία με 2.650 δενδρύλλια.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια