Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Συνέδριο …φιέστα με ευθύνη του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ


Η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών:

Δημοσιεύθηκε χθες 26/10 το πρόγραμμα του προσεχούς Συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ. Συνέδριο μάλλον κατ’ ευφημισμόν, καλύτερα μάλλον πρέπει να κληθεί “Φιέστα”. Φιέστα του απερχόμενου προεδρείου της ΠΟΑΣΥ, γιατί μόνο φιέστα μπορεί να είναι ένα Συνέδριο το οποίο δεν αφήνει χρόνο για τοποθετήσεις στους Συνέδρους. Συγκεκριμένα προγραμματίζονται δύο ώρες για υποβολή και έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, υποβολή τοποθετήσεων κ.α. Και κάπου εκεί ανάμεσα δίνει την δυνατότητα για ομιλίες συνέδρων. Διότι τα έχουμε λύσει όλα τα προβλήματά μας σαν εργαζόμενοι αστυνομικοί και το συνέδριο μας επιτρέπεται να μετατρέπεται σε “σουαρέ”.

 

Αλήθεια, πότε θα προλάβουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να τοποθετηθούν οι Σύνεδροι; Ή καλύτερα ποιος δεν θέλει να μιλήσουν οι συνάδελφοι αντιπρόσωποι; Η ερώτηση ρητορική και η απάντηση ακόμα πιο κοινότοπη. Είναι αυτή η διοίκηση της ΠΟΑΣΥ που εκφυλίζει όλες τις διαδικασίες, που έχει απαξιώσει τον συνδικαλισμό στις συνειδήσεις των συναδέλφων.

 

Εμείς ως Πρωτοβουλία Αστυνομικών απευθυνόμαστε σε κάθε έντιμο συνάδελφο αντιπρόσωπο και τον ρωτάμε ευθέως αν τον τιμάει αυτή η εικόνα φιέστας και πανηγυριού του Συνεδρίου μας, που δεν θα προλάβει να τοποθετηθεί κανείς μας, που στην ουσία φιμώνει τους Συνέδρους. Αν τους αρέσει να τους αντιμετωπίζουν ως πρόβατα που τους θέλουν ίσα για τη ψήφο τους.

 

Το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ γι’ άλλη μια φορά επαναλαμβάνεται στο ίδιο μοτίβο, το μοτίβο της εκφύλισης των διαδικασιών που αφορούν την Ομοσπονδία μας. Καλούμε τους συναδέλφους να αλλάξουν σελίδα σε αυτούς που με ευθύνη τους βάλτωσε το συνδικαλιστικό μας κίνημα. Τους καλούμε να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών και να δώσουν διαρκή αγώνα με σκοπό την διεκδίκηση του εργασιακού βίου που αξίζουν όλοι μας οι συνάδελφοι.

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

protast.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια