Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκλογές στους Στρατιωτικούς Ηπείρου


Ανακοίνωση των Στρατιωτικών Ηπείρου: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΗΠ, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού της Ένωσης και το άρθρο 26 του Ν4494/2017 γνωστοποιεί ότι αποφάσισε την διενέργεια εκλογών για νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου(Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.) όπως και για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.). 

Καλεί τα μέλη μας που επιθυμούν, να προσέλθουν με κάθε πρόσφορο τρόπο και να δηλώσουν επιθυμία για υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές. 

Συγκεκριμένα, έως και την Κυριακή  17 Οκτωβρίου 2021, παρακαλούνται να δηλώσουν υποψηφιότητα για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και  Εξελεγκτικής Επιτροπής  της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειας Ηπείρου όπως και για «Αντιπρόσωποι» στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών. 

Τοποθεσία και ακριβής ημερομηνία των εκλογών με νεότερη ανακοίνωση της Ένωσης εντός του μηνός Νοεμβρίου 2021 και αφού προηγηθεί η Γεν.Συνέλευση της Ενωσης. 

Τα μέλη μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα με επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο espeep2012@gmail.com ή με γραπτή υπεύθυνη δήλωσή τους στον Γεν  Γραμματέα της Ενωσης. Τονίζεται ότι δικαίωμα υποψηφιότητας αλλά και συμμετοχής στις εκλογές έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης για το  έτος 2021   όπως ορίζει ο Νόμος  4494/2017.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν τον αγώνα της Ενωσης με την συμμετοχή τους στις εκλογές. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

 

 

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

 

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

                     Παππάς Βασίλειος

                     Υπολοχαγός(ΑΜΧ)









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια