Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΕΠΛΣ: Εξακολουθεί ο δικαστικός έλεγχος της νομιμότητας ίδρυσης της Π.Ο.Λ.


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής ΠΟΕΠΛΣ: Σας ενημερώνουμε ότι στις 28-9-2021 ΔΕΝ συζητήθηκε η τριτανακοπή, που έχει ασκήσει η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κατά της Π.Ο.Λ., ούτε εκφράστηκε η οποιαδήποτε δικαστική κρίση, που να δικαιώνει την Π.Ο.Λ. και να επικυρώνει την απόφαση σύστασής της.

Κατά την παραπάνω ημερομηνία, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. εξαναγκάστηκε λόγω της κατηγορηματικής άρνησης των εκπροσώπων της Π.Ο.Λ. να προβεί σε παραίτηση εκ του δικογράφου της τριτανακοπής και το δικαστήριο δεν προχώρησε στη συζήτηση της υπόθεσης, όπως ακριβώς προβλέπεται.

Η παραίτηση από το δικόγραφο της τριτανακοπής σε καμία περίπτωση δεν σηματοδοτεί το τέλος της διαδικασίας, που η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. έχει ξεκινήσει για το δικαστικό έλεγχο της νομιμότητας της ίδρυσης της Π.Ο.Λ.

Απεναντίας, η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συνεχίζει την κινητοποίησή της για τη διαφύλαξη της συνδικαλιστικής της δράσης και αναμένουμε τον προσδιορισμό της νέας δικασίμου, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δικαστικός αγώνας με την έκδοση απόφασης, όπως έχει το δικαίωμα βάσει δικονομίας.

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. δεν παραιτείται από την υποστήριξη των δράσεών της και καμία νομική ενέργεια, που αποσκοπεί απλώς και μόνο στη διαφύλαξη των συμφερόντων της ως διαδίκου δεν είναι ικανή να θέσει τις δράσεις της αυτές στο αρχείο.

Τέλος, οι επιλογές στην νομική εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας μας δε λαμβάνονται με σκοπό τις πρόσκαιρες επικοινωνιακές φωτοβολίδες αλλά την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Η δικαστική κρίση επί της ίδρυσης και λειτουργίας της Π.Ο.Λ., λοιπόν, εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναμονή.

Την κρίση των συναδέλφων μας τη γνωρίζουμε όλοι.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια