Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πήραν 8.000 ευρώ από ηλικιωμένη πείθοντάς την ότι η κόρη της χρειάζεται μεταμόσχευση!


Οργανωμένη συμμορία απατεώνων κατάφερε και εξαπάτησε 86χρονη γυναίκα από το Αίγιο, παριστάνοντας γιατρούς και δικηγόρος ώστε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό με την πρόφαση ότι η κόρη της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ηλικιωμένη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από δύο άνδρες που της συστήθηκαν ο ένας ως γιατρός και ο δεύτερος ως δικηγόρος και την ενημέρωσαν για το υποτιθέμενο ατύχημα. Η κόρη της ηλικιωμένης ζει σε νησί του Αιγαίου και η 86χρονη πίστεψε ότι ήταν εκείνη, όταν άκουσε στο τηλέφωνο μια γυναικεία φωνή που της φώναζε από μακριά να κάνει ό,τι της λένε ο γιατρός και ο δικηγόρος.

Εκείνοι της ζήτησαν 8.000 ευρώ για να προχωρήσουν στην επέμβαση, η γριούλα συμφώνησε και ο «δικηγόρος» της έκλεισε ραντεβού με συνεργάτη του που θα την επισκεπτόταν στο σπίτι της για να του δώσει τα χρήματα, τα οποία τελικά πέταξε από το μπαλκόνι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών – σύμφωνα με το protothema.gr.

Στο μεσοδιάστημα η γυναίκα κάλεσε στο κινητό της την κόρη της, αλλά εκείνη δεν απάντησε με αποτέλεσμα η μητέρα της να υποθέσει ότι όντως είχε τραυματιστεί. Μετά από ώρες, επικοινώνησε μαζί της, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς η σακούλα με τα 8.000 ευρώ είχε κάνει «φτερά».

 




https://www.thestival.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια