Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σωματείο Ειδικών Φρουρών: Υποκλινόμαστε στην ηρωική καρτερικότητα των 7 συναδέλφων και των οικογενειών τους


Aνακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών:

ΟΙ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ - ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ .

Αισθανόμαστε δικαίωση,χωρίς κανένα αίσθημα θριαμβολογίας λόγω του τραγικού θανάτου συμπολίτη μας, μετά  από αυτή την ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης για τους 7 συναδέλφους μας που είναι πλέον ελεύθεροι να γυρίσουν στις οικογένειες τους και την υπηρεσία τους.

Στηρίξαμε προσωπικά και ως Σωματείο με όλες μας τις δυνάμεις αγωνιζόμενοι με κάθε μέσο, προβάλλοντας την πίστη μας ότι οι συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ υπερασπίστηκαν τη ζωή τους και την ζωή των συναδέλφων τους  , αμυνόμενοι !!!

Παρότι τους φόρεσαν τις χειροπέδες και οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη ως κοινοί εγκληματίες έδωσαν γενναία μάχη να πείσουν  ότι οι ίδιοι αλλά και στο σύνολο της η αστυνομία δεν αποτελείται από δολοφόνους αλλά ούτε από μελλοθάνατους ,και τα κατάφεραν .

Έβγαλαν τις χειροπέδες από τα χέρια τους αλλά και από τα χέρια ολόκληρης της αστυνομίας, επιτρέποντας της να λειτουργήσει νόμιμα και δημοκρατικά με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή των πολιτών της, απαιτώντας παράλληλα σεβασμό στη ζωή των αστυνομικών χωρίς αυτοί να θεωρούνται  αναλώσιμοι.

Υποκλινόμαστε στην ηρωική καρτερικότητα των 7 συναδέλφων και των οικογενειών τους .

Ευχαριστούμε τον συνήγορο μας Αλέξη Κούγια που θριάμβευσε με την νομική του αξία .

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους συναδέλφους που κατάκλείσατε τα δικαστηρια του Πειραιά και σταθήκατε σαν  αδιαπέραστο τείχος προστασίας των 7 δοκιμαζόμενων συναδέλφων.

Ευχαριστούμε τη Δικαιοσύνη που έλαμψε σε όλο της το μεγαλείο .

Τελικά οι χειροπέδες αφαιρέθηκαν από τους αστυνομικούς αλλά και από ολόκληρη την αστυνομία που πλέον είναι ελεύθερη να υπερασπιστεί τους Έλληνες πολίτες .

Το ΣΕΦΕΑΑ συνεχίζει να κάνει τη διαφορά , ΜΟΝΟ ΣΕΦΕΑΑ!!









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"ΛΑΟΣ" ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!