Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ:50.000 αστυνομικοί τους αναθεματίζουν και κάποιοι συνδικαλιστές αστυνομικοί ακόμη τους στηρίζουν


Ανακοίνωση της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ: Στο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο ετοιμάζονται να πουλήσουν το μπακίρι για χρυσό .
Πρόκειται για μια προσφιλή τακτική τους την οποία τώρα θα ξανα χρησιμοποιήσουν για  το βαθμολόγιο -χωρίς αντίκρισμα ,για το οποίο ετοιμάζουν μεγαλοπρεπή φιέστα στο Συνέδριο προκειμένου να ξεγελάσουν για άλλη μια φορά τους αντιπροσώπους και να υφαρπάξουν την ψήφο τους.
Μεταχειρίζονται κατά κόρον αυτή την τακτική της εξαπάτησης όπως άλλωστε έκαναν και στο προηγούμενο Συνέδριο στο οποίο ακυρώθηκαν οι παράνομες και αντικαταστατικές εκλογές που οι ίδιοι είχαν ενορχηστρώσει, αλλά τις ευθύνες τις έριξαν στους συναδέλφους που είχαν  προτρέψει να υπογράψουν για να τις προκαλέσουν .
Είναι άδικο για τους χιλιάδες συναδέλφους μας γιατί τα τελευταία χρόνια είναι θεατές μιας άνισης μάχης με μεγάλες απώλειες.
Αποκορύφωμα ο κατεχόμενος βαθμός για τον οποίο κύριοι υπεύθυνοι είναι αυτοί που ως εκπρόσωποι των χαμηλόβαθμων αστυνομικών  το  διαχειρίστηκαν διότι διάλεξαν να απέχουν προκειμένου να παίξουν ένα άσχημο κομματικό παιχνίδι στις πλάτες των συναδέλφων μας. Μάλιστα αμέσως μετά έβαλαν προέδρους πρωτοβάθμιων ενώσεων να συνυπογράψουν επιστολή προκειμένου να συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτιο επικράτειας γεγονός που μόνο γέλωτα προκάλεσε στους αποδέκτες της επιστολής .
Πούλησαν τους αγώνες …
Προσπάθησαν να εξαργυρώσουν  την προδοσία εις βάρος του Έλληνα αστυνομικού ..
Διαφημίζουν δήθεν επιτυχίες (Ανωτατοποίηση-βαθμολόγιο) χωρίς κανένα αντίκρισμα για την συντριπτική πλειοψηφία των χαμηλόβαθμων αστυνομικών.
Τα παρουσιάζουν στο παρά ένα, προκειμένου να μην προλάβουν οι Έλληνες αστυνομικοί να δουν ότι πρόκειται για ανούσια κατασκευάσματα  ενός ανύπαρκτου συνδικαλιστικού κινήματος επικίνδυνου για τους αστυνομικούς .
  Πρόθεση τους να υφαρπάξουν την ψήφο,  θιασώτες της φιλοσοφίας  του “μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο  ουδέν λάθος αναγνωρίζεται” .
Είναι εντελώς αδιανόητο και παράλογο κάποιοι να συνεχίζουν να  στηρίζουν αυτους που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο Εγκλημα που τελέστηκε εις βάρος του χαμηλόβαθμου αστυνομικού ..
ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ..









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια