Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χειροπέδες σε 34χρονο για ληστεία και εμπρηστική επίθεση


Στον ανακριτή θα κληθεί να απολογηθεί ένας 34χρονος, τον οποίο συνέλαβαν τα στελέχη του «Ληστειών» το μεσημέρι της Τετάρτης μπροστά στο σπίτι του, στην περιοχή του Ζωγράφου, καθώς κατά την έρευνά τους προέκυπταν στοιχεία ότι συμμετείχε σε ληστεία χρηματαποστολής.

Μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του –σύμφωνα με την αστυνομία- το απόγευμα της 10ης Φεβρουαρίου του 2018 ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου υπάλληλο χρηματαποστολής, μόλις είχε πάρει τις εισπράξεις από τα ταμεία σούπερ μάρκετ στο Ζωγράφου, και του άρπαξαν το κουτί με τα χρήματα.

Όπως ορίζει η διαδικασία, οι αστυνομικοί πήραν τα δακτυλικά αποτυπώματα και δείγμα γενετικού υλικού από τον 34χρονο και λίγη ώρα αργότερα τους ενημέρωσαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ότι αυτά ταυτίζονται με εμπρηστική επίθεση, η οποία είχε γίνει σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων τον Μάιο του 2009, στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Η σύλληψή του δημοσιοποιήθηκε πρώτα μέσα από ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών, σε κείμενο της οποίας τον αποκαλούν «σύντροφο» και καταγγέλλουν τους αστυνομικούς για «απαγωγή».

Ο 34χρονος –σύμφωνα με τις αρχές- αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του και έτσι, εκτός από τις κατηγορίες της ληστείας και του εμπρησμού, αντιμετωπίζει και εκείνη της απείθειας. Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας ερευνούν τώρα εάν συμμετείχε και σε άλλες ληστείες.

 Μανώλης Ασαριώτης

https://www.huffingtonpost.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια