Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια της Β' σειράς Αστυφυλάκων με πανελλήνιες


Ανακοίνωση τού ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Ανακοίνωση του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: 25 ΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ!

(Σαν σήμερα πριν 25 έτη, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 1996, έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο και κατατάχθηκαν ως ιδιώτες στο ένδοξο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 1996).

Η δεύτερη σειρά της Σχολής Αστυφυλάκων πανελλαδικών εξετάσεων γιορτάζει, κλείνοντας αισίως τα 25 έτη πραγματικής υπηρεσίας και βέβαια αξίζει να αναφερθεί ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στις εργασιακές συνθήκες και στα επαγγελματικά και ασφαλιστικά δεδομένα χιλιάδων συναδέλφων, όπως ο ασφαλιστικός Νόμος του 2010 που επέφερε τα νέα όρια (40α έτη ασφάλισης ή 60 ετών όριο ηλικίας), οπότε είναι σαφές ότι και η σημερινή γενέθλια ημέρα των 25 ετών υπηρσιας στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αποτελεί μία σημαδιακή χρονική στιγμή για όλους εμάς.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ευτυχία, προσωπική, οικογενειακή και υπηρεσιακή ευημερία και πρόοδο σε όλους μας! Μακάρι, επιτέλους, να υπάρξει πραγματικός εκσυγχρονισμός στον Οργανισμό μας, όπως η πρόσφατη αναβάθμιση και ανωτατοποίηση των σπουδών της Σχολής Αστυφυλάκων με 3ετή εκπαίδευση που επέφεραν οι προσπάθειες της ΠΟΑΣΥ και να συνεχίσει, κάτι που συμβαίνει βέβαια, η περαιτέρω η βελτίωση και καλυτέρευση των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δεδομένων, η επίλυση των υπηρεσιακών προβλημάτων και η πλήρης διασφάλιση του σκληρά εργαζόμενου Έλληνα Αστυνομικού, ιδιαίτερα στις μέρες της πανδημίας και μετα τη Μνημονιακή περίοδο, με την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας.

Θεσσαλονίκη 4 Οκτωβρίου 2021

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι συμφέρει στην ΕΛΑΣ να είσαι ανακριτικος υπάλληλος ή όχι