Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίθεση στο Καλλιμάρμαρο: Συμμορία ξυλοκόπησε άγρια και λήστεψε δύο 18χρονους


Άγουρη συμμορία ληστών επιτέθηκαν σε δύο 18χρονους πίσω από το Καλλιμάρμαρο, στην περιοχή του Μετς και αφού τους έσπασαν στο ξύλο, τους άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνα και τα πορτοφόλια και εξαφανίστηκαν στα στενά του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα θύματα, οι δράστες ήταν οκτώ άτομα νεαρής ηλικίας ανάμεσα τους πιθανότατα και ανήλικοι, εκ των οποίων οι 4 επέβαιναν σε μηχανάκια και ήταν και αυτοί που πραγματοποίησαν πρώτοι τη ληστρική επίθεση ενώ στη συνέχεια ήρθαν και άλλοι τέσσερις για ενισχύσεις όπου έπιασαν και αυτοί «δουλειά».

Τους έδερναν για πέντε λεπτά

Το συμβάν που αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η δράση των νεαρών συμμοριών που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας, ξυλοκοπούν άγρια και ληστεύουν τα θύματα τους έχει αρχίσει να λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις, σημειώθηκε στις 21: 30 το βράδυ της Κυριακής. Τα δυο θύματα, ηλικίας 18 ετών βάδιζαν στην οδό Μάρκου Μουσούρου στο Μετς, όταν ξαφνικά τους πλησιάζουν με χαμηλή ταχύτητα δυο μηχανάκια στα οποία επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα. Σταματούν δίπλα τους και τους ρωτούν από που είναι. Όταν εκείνοι αποκριθήκαν, από το Παγκράτι, τότε οι δράστες πετάγονται πάνω τους και αρχίζουν να τους ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα. Μέσα στα πέντε λεπτά που κράτησε το σκηνικό του μαρτυρίου ήρθαν και άλλα 4 άτομα, σύμφωνα με τα θύματα πολύ νεαρής ηλικίας, ανάμεσα τους πιθανότατα και ανήλικοι και τους έδερναν και αυτοί. Οι δράστες αφού άρπαξαν από τον έναν 18χρονο το τσαντάκι του που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο μάρκας iphone 12, την ταυτότητα και τα κλειδιά του σπιτιού του, το έβαλαν στα ποδιά και χάθηκαν στα στενά του κέντρου.

 




Άρια Καλύβα, Δημήτρης Πώποτας

https://www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια