Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος


Αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα του Κωνσταντίνου Ξόμαλη στο Facebook: Οι αστυνομικοί αθλητές, με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους, πάλεψαν στο πρωτάθλημά που αφιερώθηκε στην μνήμη του συναδέλφου μας Αρχ/κα Καριπίδη Γεωργίου της Δ.Α. Πιερίας, ο οποίος προσφάτως έχασε τη μάχη με την πανδημία αλλά εν ζωή υπήρξε νικητής και ένθερμος υποστηρικτής του Παγκρατίου Αθλήματος.

Η συνεργασία με την φροντίδα του Προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αστυνόμου Α' κ. Τζατζάκη Γεωργίου και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος κ. Κανελλόπουλου Παναγιώτη, είχαν ως αποτέλεσμα την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος με συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών.



Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν τα παιδιά του εκλιπόντος Κωνσταντίνος και Δέσποινα που αγωνίστηκαν, καθώς και η σύζυγός του Μαρία.















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια