Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Yπόθεση Σεμέδο : Η ανάρτηση Καλλιάνου ήταν λάθος λέει η Νέα Δημοκρατία


Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στην ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου μέσω της οποίας ζητάει διαγραφή του Γιάννη Καλλιάνου για την ανάρτησή του σχετικά με την ανήλικη που κατήγγειλε για βιασμό τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

 

Το κυβερνών κόμμα υποστηρίζει ότι η ανάρτηση Καλλιάνου ήταν λάθος όμως, όπως υπογραμμίζει, «τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ». Στην απάντησή της η ΝΔ κάνει λόγο και για το κίνημα #metoo, του οποίου το κουβάρι ξετυλίχθηκε επί των ημερών της, ενώ καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση «πολιτική αδυναμία».

 

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι' αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας. H Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία».

 

ethnos.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια