Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους από την Ένωση Αθηνών


Ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, κατά την τελευταία Συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, αποφασίσαμε την έμπρακτη έκφραση της αλληλεγγύης και στήριξης προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας από τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια και στην Βαρυμπόμπη, με την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ύστερα από πρόσφατη επικοινωνία μας με τον Δήμο Ιστιαίας- Αιδηψού και τοπικούς φορείς της Βαρυμπόμπης, ενημερωθήκαμε ότι η ανάγκη σε συγκεκριμένα βασικά αγαθά υφίσταται ακόμη και θα υφίσταται για αρκετό καιρό.

Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται στο Αμφιθέατρο της Δ.Α.Ε.Α. (Χίου 8 – Καισαριανή) από την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 έως και Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και από ώρες 10.00 έως 17.00.

Όσα από τα μέλη μας επιθυμούν, δύνανται να προσφέρουν τα κάτωθι είδη που μας ζητήθηκαν και στα οποία υφίσταται άμεση ανάγκη:

Ρύζι

Όσπρια

Ζυμαρικά

Απορρυπαντικά

Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, σφουγγάρια, χαρτιά υγείας)

Σχολικά είδη

Πέραν της προσφοράς του κάθε μέλους μας, αυτονόητη είναι και η συνεισφορά που θα υπάρξει από το ταμείο της Ένωσής μας για αγορά των συγκεκριμένων αγαθών.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Δ.Α.Ε.Α. Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ Δημήτριο για την παραχώρηση της αίθουσας για τον ιερό αυτό σκοπό.  

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια