Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιδειξίας έπαιρνε χάπια σεξουαλικής διέγερσης και παρενοχλούσε κοπέλες στη Μεσογείων


Φόβος και τρόμος για ανυποψίαστες κοπέλες στη Μεσογείων, στο ύψος της Κατεχάκη, είχε γίνει ένας επιδειξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Αλβανικής καταγωγής επιδειξίας έβγαινε από τις κρυψώνες του όταν έδυε ο ήλιος και παρενοχλούσε ανυποψίαστες νεαρές γυναίκες. Πριν από κάθε επίθεση φρόντιζε να λαμβάνει χάπια σεξουαλικής διέγερσης και μάλιστα κατά τη σύλληψή του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και ώρα 21.45, βρέθηκαν τα συγκεκριμένα χάπια στις τσέπες του.

Για κακή του τύχη, μια παθούσα την οποία είχε μόλις παρενοχλήσει, κάλεσε την Άμεση Δράση, περιπολικό της οποίας βρισκόταν τη δεδομένη χρονική στιγμή επί της λεωφόρου Μεσογείων. Ο δράστης εντοπίστηκε μέσα σε 60 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που έλαβε σήμα το περιπολικό από το κέντρο της Υπηρεσίας. Οι δυο αξιωματικοί που επέβαιναν στο περιπολικό αξιοποίησαν τις πληροφορίες για το παρουσιαστικό του επιδειξία. Είχε γίνει αναφορά σε άτομο με μαύρη φόρμα και το λογότυπο της ΑΕΚ.

«Κατέβασε τα παντελόνια του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα και άρχισε να με παρενοχλεί» ανέφερε το θύμα στους αστυνομικούς. Μετά τη σύλληψη του Αλβανού επιδειξία, το θύμα κλήθηκε στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της για αναγνώριση.

Φρίξος Δρακοντίδης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια