Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Ήθελε να γίνει αστυνομικός και τώρα κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης


Πριν από λίγο καιρό, ήθελε να μπει στους κόλπους της Αστυνομίας, παρά το γεγονός ότι «βάρυνε την πλάτη» του, μια σύλληψη για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, πρόκειται για έναν νεαρό από το Ηράκλειο που ισχυριζόταν ότι ήταν αθώος και η Δικαιοσύνη τελικώς τον αθώωσε. Ο «παρ’ ολίγον αστυνομικός» χθες ξανάπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, αυτή τη φορά με περίπου 600 γρ. κοκαΐνης.

Ο 29χρονος Ηρακλειώτης μαζί με τον μικρότερης ηλικίας αδερφό του, θεωρούνται ότι είχαν στήσει ένα από τα πιο δραστήρια κυκλώματα διακίνησης κοκαΐνης στην πόλη. Είναι ενδεικτικό ότι στις διωκτικές αρχές και την Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου, υπήρξαν πολλές καταγγελίες για την δραστηριοποίηση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η σύλληψη τους έγινε χθες την ώρα που ο «παρ’ ολίγον αστυνομικός» εφοδίαζε με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης το «δεξί του χέρι»,  τον άνθρωπο όπου σύμφωνα με την αστυνομία, έκανε τον διαμοιρασμό των ναρκωτικών αλλά «έσπρωχνε» και τις δόσεις στους δεκάδες χρήστες.

creta24.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια