Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενίσχυση της Δ.Α. Ευβοίας: Τη μετατροπή των αποσπάσεων από εβδομαδιαίες σε μηνιαίες προτείνει η Ένωση Καρδίτσας


Μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Εύβοια η Δ.Α. Καρδίτσας ενισχύει τη Δ.Α Ευβοίας με αστυνομικούς και η Ένωση Καρδίτσας έστειλε επιστολη στον κύριο Αρχηγό με την πρότασή της.


ΘΕΜΑ:  Ενίσχυση της Δ. Α. Ευβοίας με μηνιαίες αποσπάσεις. 

 

Κύριε Αρχηγέ,

      Έχοντας ακόμη νωπές τις εικόνες καταστροφής από τις πυρκαγιές, που έλαβαν χώρα στην Εύβοια στις αρχές Αυγούστου, δεκάδες ήταν οι συνάδελφοί μας οι οποίοι αποσπάστηκαν από διάφορες γωνίες της χώρας μας, για να βοηθήσουν στην αστυνόμευση των πληγέντων περιοχών.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, ενίσχυσε και συνεχίζει να ενισχύει έως και σήμερα τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, εβδομαδιαίως με έξι (6) Αστυνομικούς. Κατανοώντας πλήρως του λόγους που οι συνάδελφοί μας βρίσκονται σχεδόν δυο (2) μήνες στο νησί της Εύβοιας, αδυνατούμε όμως να κατανοήσουμε τη συνέχιση ή τη χρησιμότητα των εβδομαδιαίων αποσπάσεων, οι οποίες επιβαρύνουν μηνιαίως 24 Αστυνομικούς και έχουν επιβαρύνει συνολικά πάνω από 45, από τις αρχές Αυγούστου και έπειτα.

Κύριε Αρχηγέ, στο ενδεχόμενο συνέχισης των αποσπάσεων στη Δ. Α. Ευβοίας με Αστυνομικούς άλλων περιοχών, παρακαλούμε όπως εξετάσετε αυτές, από εβδομαδιαίες να μετατραπούν σε μηνιαίες, οι οποίες επιβαρύνουν λιγότερο τις οικογένειες των συναδέλφων μας και δεν αυξάνουν τα έξοδα που απαιτούνται και καταβάλλονται γι’ αυτές. 

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας!











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια