Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επεισόδια στον Ασπρόπυργο: Ρομά έκαψαν λάστιχα - Άνοιξε η Λεωφόρος ΝΑΤΟ


Ένταση στον Ασπρόπυργο όπου Ρομά καίνε λάστιχα στη συμβολή της Λεωφόρου ΝΑΤΟ και Μεγάλου Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν καθώς σήμερα αναμένεται η δικαστική απόφαση για τον θάνατο ενός 18χρονου ομοφύλου τους στη Μεσσήνη της Καλαμάτας πριν από περίπου έναν χρόνο από έναν 64χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή του Ασπρόπυργου έσπευσε και ο "Αίαντας" της ΕΛΑΣ, ενώ από την πυρκαγιά έκλεισε για λίγη ώρα η Λεωφόρος ΝΑΤΟ από το ύψος της Μεγάλου Αλεξάνδρου και από το ύψος της εταιρείας Τριγώνη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ζωφριά, καθώς και η έξοδος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ προν την περιφερειακή του Αιγάλεω.

Πλέον, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στην περιοχή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Πριν από περίπου έναν χρόνο, στη Μεσσήνη της Καλαμάτας τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 18χρονος Ρομά από 64χρονο.

To αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του δήμου Μεσσήνης όταν ο ανήλικος Ρομά φέρεται να μπήκε στο σπίτι του 64χρονου με σκοπό τη ληστεία, και εκεί εντοπίστηκε από τον άνδρα που ήταν στον χώρο, με αποτέλεσμα ο 64χρονος, προασπθώντας να αμυνθεί, να πυροβολίσει τον 18χρονο με κυνηγετική καραμπίνα. Ο 18χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα.

Ένα λευκό βαν είχε θεαθεί λίγο νωρίτερα έξω από τα σπίτια της περιοχής. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις Ρομά, που επέβαιναν σε αυτό, και φέρεται να μπήκαν και οι τρεις στο σπίτι του 64χρονου, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του. Τότε έγινε συμπλοκή, ο 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 18χρονο. Οι άλλοι δύο αμέσως τον πήραν και τον έβγαλαν από το σπίτι. Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται πως ο 64χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 18χρονο Ρομά, αλλά πυροβόλησε για εκφοβισμό, ενώ ο δράστης προφυλακίστηκε.

 







https://www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια