Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Δυναμικό παρών» των Ενόπλων Δυνάμεων – Εγκαινιάστηκε το περίπτερο ΥΠΕΘΑ


«Οι Ένοπλες Δυνάμεις δίνουν δυναμικά το παρών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – ΔΕΘ 2021, καθώς με την παρουσία μας, ενισχύεται η εξωστρέφεια και μέσα από το οπτικοακουστικό υλικό που προβάλλεται στην έκθεση αποτυπώνεται η ένδοξη ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ αναδεικνύεται το πολυεπίπεδο έργο και η αδειάλειπτη συνδρομή όπου και όποτε απαιτηθεί».
Αυτό τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά την τελετή εγκαινίων του περιπτέρου του υπουργείου στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Την κορδέλα έκοψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η φετινή διοργάνωση», τόνισε ο Ν. Παναγιωτόπουλος, «έχει διπλό συμβολισμό. Αφενός τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα, με κεντρικό θεματικό άξονα το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της χώρας. Αφετέρου, φέτος στη ΔΕΘ συνεχίζονται οι εορτασμοί για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821».

Υπογράμμισε, δε, ότι «το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δίνει έμφαση στον απελευθερωτικό αγώνα του 1821» ενώ πρόσθεσε: «Προτρέπω τους επισκέπτες της έκθεσης να περιηγηθούν στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη των Ενόπλεων Δυνάμεων και να ενημερωθούν για τη συνολική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην πατρίδα και την κοινωνία».
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις», επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, «επιδεικνύουν καθημερινά απόλυτο επαγγελματισμό, πίστη, αίσθηση καθήκοντος, σφρίγος, αποφασιστικότητα και ικανότητα να αντεπεξέλθουν στην πιο δύσκολη αποστολή. Καθημερινά, υπερασπίζονται την πατρίδα να κάνουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να αισθάνονται ασφαλείς».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια