Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Η παρωδία των συμπληρωματικών μεταθέσεων


''Η ανάγνωση και μόνο του Πίνακα, στον οποίο εμφαίνονται οι νέες θέσεις, έτσι όπως αυτές αποφασίστηκαν από την πλειοψηφία της διοίκησης της Ελληνικής Αστυνομίας, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το σύστημα μεταθέσεων για το οποίο αγωνιστήκαμε και πετύχαμε να είναι αντικειμενικό και δίκαιο, παραγνωρίζεται σκανδαλωδώς'' σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει τη διαδικασία-παρωδία των συμπληρωματικών μεταθέσεων έτους 2021, καθόσον αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνονται από την Ηγεσία για τις ελλειμματικές αστυνομικές υπηρεσίες και την ανάγκη άμεσης στελέχωσής τους.

Η ανάγνωση και μόνο του Πίνακα, στον οποίο εμφαίνονται οι νέες θέσεις, έτσι όπως αυτές αποφασίστηκαν από την πλειοψηφία της διοίκησης της Ελληνικής Αστυνομίας, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το σύστημα μεταθέσεων για το οποίο αγωνιστήκαμε και πετύχαμε να είναι αντικειμενικό και δίκαιο, παραγνωρίζεται σκανδαλωδώς. Στην πλειοψηφία των Διευθύνσεων δεσπόζει το  «1», «Χ», «2» ωσάν να επρόκειτο περί δελτίου ΠΡΟΠΟ, συνιστώντας μέγα εμπαιγμό για κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα.

Αντί η διοίκηση να εξασφαλίσει τις πραγματικές ανάγκες του αστυνομικού προσωπικού, ιδρύει νέες υπηρεσίες χωρίς να τις στελεχώνει από τον πίνακα μεταθέσεων επιβαρύνοντας και τις άλλες υπηρεσίες της περιοχής, δεν καλύπτει τις κενές οργανικές θέσεις και την ίδια ώρα εγκρίνει μεταθέσεις δυσανάλογα.   

Αν κάποιοι έχουν όμως αποφασίσει να καταργήσουν ό,τι αξιοκρατικό έχει επιτευχθεί, εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε τέτοιο «σχεδιασμό», όλοι μαζί, από το πιο απλό μέλος έως και τον τελευταίο εκλεγμένο εκπρόσωπό μας, σε όλη τη χώρα. Όχι βεβαίως με αυτή την Ηγεσία η οποία πορεύεται έτσι όπως πορεύεται.

Μοναδική λύση η άμεση πρόσληψη νέων αστυνομικών μέσω των αδιάβλητων πανελληνίων εξετάσεων, της τριετούς και πλέον, εκπαίδευσης τους, κλείνοντας οριστικά τα γνωστά «παράθυρα» που μονίμως δημιουργούν αντί να λύνουν προβλήματα.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

poasy.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια