Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η προσφορά της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης στους πυρόπληκτους της Εύβοιας


Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ, αναλογιζόμενοι την καταστροφή που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στο Νομό Ευβοίας, αποφάσισε για μια ακόμα φορά να στηρίξει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας αλληλεγγύης και σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση της Ι.Ρ.Α. Ευβοίας, απέστειλε τριάντα (35) σχολικές τσάντες (σακίδια πλάτης) οι οποίες περιελάμβαναν από ένα τετράδιο σπιράλ, σετ στυλό με ανταλλακτικά και από ένα παιδικό βιβλίο ¨ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ¨ για τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ροβιών  Ευβοίας, Δ.Δ. του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, καθώς επίσης και πενήντα (50) παιδικά βιβλία για την παιδική βιβλιοθήκη του σχολείου.



Τα προαναφερόμενα είδη παρελήφθησαν από τον Πρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο και τον Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή της Ένωσης μας, από βιβλιοπωλείο του Οργανισμού ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ, τα στελέχη του οποίου ανταποκρίθηκαν για μία ακόμη φορά στο κάλεσμα της Ένωσης μας και παραδόθηκαν την Δευτέρα 06/09/2021 από τον Διοικητή του Α.Τ. Μαντουδίου και μέλος της ΙΡΑ Α/Β ΝΤΟΥΛΜΑ, στην εντεταλμένη του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας  για την βοήθεια των πυρόπληκτων Κα ΧΑΣΙΩΤΗ Ξένια, με σκοπό να παραδοθούν στην συνέχεια στους μικρούς μαθητές.



Το Δ.Σ. της Ένωσης μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά, τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη και τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου & επικοινωνίας του Οργανισμού κ. Φώτη Κουτσαμπάρη, για την προσφορά των σχολικών ειδών και την συνέχιση  της άψογης συνεργασία μας, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της ΤΔ  Ι.Ρ.Α. Ευβοίας κ. ΒΑΡΣΑΜΑ Σπύρο.

Η Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης σταθερά προσηλωμένη στα ιδεώδη του Servo per amikeko, θα συνεχίσει κάθε δυνατή προσπάθεια δημιουργίας δεσμών κοινωνικής ενότητας και αλληλεγγύης, καθώς και να συνεχίσει να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της Αστυνομίας με τον πολίτη και την κοινωνία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ -  SERVO PER AMIKECO

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ 

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια