Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκστρατεία εθελοντικών δενδροφυτεύσεων ξεκινά ο Όμιλων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης


Ο Όμιλων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε τις συναντήσεις με της διοικήσεις δήμων της πόλης και σύντομα θα ξεκινήσει την εκστρατεία.


Η ανακοίνωση:

Το τεράστιο  θέμα της κλιματικής αλλαγής, που οι συνέπειες της οδηγούν σε οικονομική και κοινωνική καταστροφή όπου χτυπάει, είναι ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα των χρόνων που ζούμε. Είναι αδήριτη ανάγκη να συνδράμουμε είτε ατομικά και κυρίως συλλογικά στον περιορισμό των δεινών που σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα θα συναντήσουμε στο προσεχές μέλλον.

Ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για τους παραπάνω λόγους  ξεκινά το προσεχές χρονικό διάστημα εκστρατεία εθελοντικών δενδροφυτεύσεων  στην δυτική Θεσσαλονίκη πιστεύοντας ότι κάθε νέο δένδρο που φυτεύεται είναι ένα λιθαράκι  στην μάχη αυτή .

Χθες ο σύλλογος μας ολοκλήρωσε τον κύκλο των συναντήσεων με τις διοικήσεις των δήμων Αμπελοκήπων- Μενεμένης , Νεάπολης – Συκιών, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου , του Κοινωνικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας .

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων αυτών, στις οποίες συμμετείχε και μας τίμησε με την παρουσία του και τις επιστημονικές του γνώσεις ο καθηγητής Δασολογίας του ΑΠΘ Χάρης Ζάγκας ,είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους Δημάρχους και αντιδημάρχους του κάθε δήμου  επισκεπτόμενοι παράλληλα και τους χώρους που θα λάβουν χώρα οι δράσεις.

Ελπίζουμε ο κίνδυνος του ζητήματος αυτού να  αποτελέσει την αφορμή   ευρύτερων  συνεργασιών  και συναινέσεων  μεταξύ των πολιτών όλης της κοινωνίας .

.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                        -Ο-                                                                                   -Ο-

                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                   ΔΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια