Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πίτμπουλ δάγκωσε στην κοιλιά εξάχρονο!


Και ξαφνικά η βραδινή βόλτα στην αγορά της Μυτιλήνης μιας μητέρας με τα δυο της παιδιά – αγόρια ηλικίας έξη και οκτώ ετών – παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.
Στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς το αμέριμνο εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του που το κρατούσε κοντά του έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του και που εκείνη τη ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων.

Χωρίς να προλάβει ο ιδιοκτήτης του να αντιδράσει, ακαριαία ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον ιδιοκτήτη του να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα του σκύλου που είχε «κλειδώσει» στην κοιλιά του παιδιού και τους περαστικούς, με πρώτη τη μητέρα, να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Μυτιλήνης γεγονός.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

Πήρε το σκύλο και έφυγε
Εδώ ας σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ενώ όπως έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, η αντιμετώπιση του περιστατικού από την Αστυνομία ήταν από χαλαρή έως αδιάφορη.

Η μητέρα του παιδιού πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου πλην όμως διαπίστωσε μια χωρίς προηγούμενο δυσθυμία (κατ’ ελάχιστον) από μέρους του αξιωματικού υπηρεσίας να ασχοληθεί με το θέμα. Ανάλογη με αυτήν που είχε αντιμετωπίσει και όταν τηλεφωνικά είχε απευθυνθεί σε αυτόν για να λάβει απάντηση της μορφής «και τι θέλετε να κάνω τώρα».

Ας σημειωθεί, ότι στην υπόδειξη από τη μητέρα του παιδιού, που εργάζεται σε κρίσιμη θέση του Ελληνικού Δημοσίου, ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου μπορεί να εντοπισθεί από τις κάμερες της τράπεζας αφού εκείνη την ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων έλαβε την απάντηση «αν αυτός που θα πάει να δει το καταγεγραμμένο υλικό τύχει να τον ξέρει κάτι θα γίνει...»!

 










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια