Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενημερωτικές επισκέψεις για τον κορωνοϊό σε Λιμενικές Αρχές μετά από πρωτοβουλία Υπουργού και Αρχηγού


Kατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και του Αρχηγού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναυάρχου Λ.Σ. Θοδωρή Κλιάρη και στο πλαίσιο της ενημέρωσης του προσωπικού για την πορεία των εμβολιασμών Covid-19 αλλά και των επιπτώσεων της νόσου γενικότερα, με μέριμνα της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πραγματοποιούνται ήδη ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές της χώρας.

 

Ειδικότερα, την Δευτέρα 06/09/2021 και την Τρίτη 07/09/2021 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Διευθυντή της Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. Κωνσταντέλλου Γεώργιου στις Λιμενικές Αρχές Κω και Μυτιλήνης. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων με τα στελέχη Λ.Σ- ΕΛ.ΑΚΤ. ετέθησαν όλα τα σχετικά ζητήματα, τόσο τα αυστηρώς ιατρικά επιστημονικά, όσο και τα διοικητικά, που αφορούν στις επιπτώσεις του Covid – 19 ως προς την ασφάλεια αλλά και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Επίσης, στο πλαίσιο των ανωτέρω επισκέψεων, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επισκέφθηκε εθιμοτυπικά και τις Στρατιωτικές Διοικήσεις των νήσων Κω και Μυτιλήνης, προκειμένου να συζητηθούν οι συνέργειες με τα Υγειονομικά τους κλιμάκια σε όλο το εύρος τους.

 

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η επαρκής ενημέρωση του συνόλου του προσωπικού Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. για την αποτροπή και τον περιορισμό εξάπλωσης της νόσου Covid – 19, οι εν λόγω επισκέψεις θα συνεχιστούν με επικείμενους σταθμούς τις Λιμενικές Αρχές Ρόδου, Σάμου και Κεφαλληνίας.

naftemporiki.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια