Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγραφιώτης για τη Δολοφονία στα Γλυκά Νερά : Δεν υποστήριξα ποτέ ότι είναι έγκλημα εκ προμελέτης


Aναδημοσιεύουμε ανάρτηση από την σελίδα του στο facebook του κ Άγγελου Αγραφιώτη,

Άγγελος Αγραφιώτης

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στην Κίνα θα λυθεί ο γρίφος με το κινητό.

Από εχθές παρόμοιοι τίτλοι έχουν πλημμυρίσει τα ΜΜΕ και δεν γνωρίζω για πιο λόγο επαναφέρουν το ζήτημα.

Η απόδειξη του εκ προμελέτης εγκλήματος, (κάτι που δεν υποστήριξα ποτέ), είχα πει από την αρχή πως είναι δύσκολο έως αδύνατο να αποδειχτεί.

Η SD Card από την κάμερα έχει “χαθεί”, οπότε μαζί της έχουν “χαθεί” και όσα στοιχεία θα μπορούσαν να αντληθούν από αυτή.

Η αποστολή notice alert από την κάμερα στο κινητό του δράστη και ο χρόνος που αυτά πραγματοποιήθηκαν, μέσω της ανίχνευσης από το router-wifi δεν αποδεικνύει ΤΙΠΟΤΑ, και τεχνικά θα καταπέσει στο δικαστήριο, αφού και ο ίδιος που γνωρίζει πολύ καλά τι και πως το έκανε, ήδη ζήτησε πραγματογνωμοσύνη κόντρα στο πόρισμα της αρχής.

Σύμφωνα με τη δικογραφία και όσα έχω διαβάσει, αλλά και τις μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν, ο δράστης κ Αναγνωστόπουλος δεν έχει πει όλη την αλήθεια, την οποία ίσως την πει κάποτε εκεί που θα εμπιστευθεί…. Και η αλήθεια δεν έχει να κάνει ούτε με συνεργό, ούτε όσα άλλα ευφάνταστα διαβάζουμε.

Λυπάμαι για την κοπέλα που έφυγε, καθώς και για το παιδάκι που μεγαλώνει ορφανό.

 

 

Ο Άγγελος Αγραφιώτης ομιλητής στο 7ο Συνέδριο Security Project - TheNewspaper.grΣυμβούλου Διαχείρισης Κρίσεων και Γενικού Διευθυντή της εταιρείας A&K Risk Management Consulting

happenednow.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια