Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χάρης Τσίτσικας: Ως πότε η Πάτρα θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα;


Δημοσιεύουμε κείμενο τού Χάρη Τσίτσικα, προέδρου της Ένωσης Αχαΐας: Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι  οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί άλλο ένα τραγικό παράδειγμα αυτής της διαπίστωσης!!!! Στις φυλακές Τρικάλων πάρα τις ελλείψεις οι συνάδελφοι της Εξωτερικής φρουράς εκτελούν  τις Μεταγωγες κρατουμένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα και στα δικαστήρια ενώ στον Άγιο Στέφανο με τα ίδια άτομα προσωπικό και λιγότερους κρατούμενους τα εκτελεί η Αστυνομία. Ως πότε με την ανοχή της Πολιτικής Ηγεσίας κάποιοι θα παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της Ελληνικής Αστυνομίας? Ως πότε η Πάτρα θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα;;; Ως πότε οι συνάδελφοι της Αχαΐας θα ειναι η εξαίρεση? Θα μπορούσα να θέσω συγκεκριμένους αριθμούς που έχουμε στη διάθεσή μας  όμως ήδη γνωρίζω ότι είναι εν γνώση της Ηγεσίας.

Δυστυχώς η κρατούμενοι της Πάτρας αρρωσταινουν συνέχεια και έχουμε αλλεπάλληλες Μεταγωγες τακτικές και έκτακτες. Μάλλον η Πάτρα έχει πιο βαρύ κλίμα από τα Τρίκαλα.

Δυστυχώς για κάποιους οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια! 

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προεδρε πανελλαδική εξαιρεση στον κανόνα ειναι και τα κρατητηρια της ΔΑ ΑΧΑΙΑΣ ,που ανήκουν στην ασφαλεια Πατρων . Αλλα δεν βλεπω την ιδια ζεση...