Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα προβλήματα των αστυνομικών της Δυτικής Αττικής στο επίκεντρο της συνάντησης του Σπήλιου Κρικέτου με τον Γιώργο Τσίπρα


Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στη Δυτική Αττική ενημέρωσε τον κύριο Τσίπρα ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής:

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου μεταξύ του Βουλευτή Β΄ Δυτικής Αττικής κ. ΤΣΙΠΡΑ Γεώργιου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσής μας ΚΡΙΚΕΤΟΥ Σπήλιου. Η συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Βουλευτή, είχε σαν σκοπό από μέρος της ένωσης την ενημέρωση του, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην πολύπαθη Δυτική Αττική, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για τους πολίτες, όσο και για εμάς τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τη ενημέρωση όλων των πολιτικών κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των υπόλοιπων θεσμικών παραγόντων, προκειμένου να ενημερώσει και να αναδείξει τα προβλήματα των αστυνομικών της Δυτικής Αττικής, προβλήματα για τα οποία ήδη έχουμε ενημερώσει την ηγεσία του σώματος προκειμένου να δρομολογηθεί η επίλυσή τους.

Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-
Γεν. Γραμματέας
ΚΡΙΚΕΤΟΣ Κ. Σπήλιος








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια