Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανακοίνωση της Ένωσης Κυκλάδων για τη στοχοποίηση των αστυνομικών


Παραθέτουμε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τήνο ανάμεσα σε αστυνομικούς και κατοίκους.

Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες, μία οργανωμένη επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών που Υπηρετούν στο νησί της Τήνου, από διάφορους φορείς και συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής ενημέρωσης . Η ευκολία με την οποία εκτοξεύονται αίολες κατηγορίες σε βάρος των συναδέλφων μας, σε μια προσπάθεια να στοχοποιηθούν – ενοχοποιηθούν , μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Παράλληλα αδυνατούμε να αντιληφθούμε την σκοπιμότητα της δημιουργίας μιας τέτοιας κατάστασης.

Η Ένωση μας, θέλει να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψει την αντιμετώπιση του εργαζόμενου Αστυνομικού ως εξιλαστήριου θύματος αλλά και ως πιόνια , σε συμφέροντα άλλων .

Είναι ξεκάθαρο ότι η δημιουργία ενός αιολικού πάρκου στο νησί της Τήνου από μία ιδιωτική εταιρεία, είναι απόφαση, ευθύνη και αρμοδιότητα άλλων και όχι της Αστυνομίας. Η προσπάθεια στοχοποίησης των Αστυνομικών αλλά και οι επιθέσεις σε βάρος τους,  θεωρούμε ότι στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό και στην απόκρυψη τυχών ευθυνών ή παραλήψεων,  που πιθανώς υπάρχουν.

Εμείς έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε τις επιθυμίες των τοπικών κοινωνιών, αλλά και των φορέων που τις εκφράζουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε , να μας κατηγορούν αδίκως ώστε να λειτουργήσουμε ως κυματοθραύστες , για κανένα.

Θέλουμε να διαμηνύσουμε προς πάσα κατεύθυνση, αλλά κυρίως σε αυτούς που αναζητούν ¨αποδιοπομπαίους τράγους¨, να ψάξουν αλλού.  Οι Αστυνομικοί είναι εργαζόμενοι  που λειτουργούν με επαγγελματισμό, σύμφωνα με τα διατασσόμενα και στο πλαίσιο του συντάγματος και των Νόμων. Όποιος προσπαθήσει να τους αντιμετωπίσει διαφορετικά, θα μας βρει δυναμικά και αποφασιστικά μπροστά του.    

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο  Πρόεδρος                                                   Ο   Γεν. Γραμματέας

 

 

ΣΥΡΡΓΙΑΝΝΗΣ Γρηγόριος                                       ΞΕΝΕΛΛΗΣ Μιχαήλ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια