Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ποινικό παρελθόν το θύμα της ένοπλης επίθεσης στη Λ. Αλεξάνδρας


Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών ανέλαβαν να διαλευκάνουν την ένοπλη επίθεση, που δέχθηκε το απόγευμα τής Πέμπτης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ένας 32χρονος άνδρας, ομογενής από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ.
Το θύμα είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από δύο μήνες και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για επεισόδια σε αθλητικούς χώρους, ναρκωτικά και σωματικές βλάβες.

Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς οι δύο αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης, όταν ο 32χρονος περπατούσε στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τον προσέγγισαν τέσσερις άνδρες, με τους οποίους διαπληκτίστηκε και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε δύο φορές, με τη μία βολίδα να τον πλήττει στην πλάτη.

Οι δράστες κατάφεραν να φύγουν από το σημείο, παρόλο που πολύ γρήγορα έφθασαν οι πρώτοι αστυνομικοί, ενώ το θύμα χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο ”Ευαγγελισμός”, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, κάτι που θα γίνει μόνο όταν οι γιατροί δώσουν το πράσινο φως και έτσι τα στελέχη του ”Εκβιαστών” επανεξετάζουν τις αρχικές μαρτυρίες, αναζητούν νέες, αλλά και βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που πιθανά απαθανάτισαν τους δράστες.

Ο 32χρονος φέρεται να είναι οργανωμένος φίλαθλος μεγάλης αθηναϊκής ομάδας και είναι πιθανό, την ώρα της επίθεσης να κατευθυνόταν στα γραφεία του συνδέσμου, που είναι λίγα μέτρα μακριά.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια