Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΕΠΛΣ: Τα προβλήματα περνάνε απαρατήρητα από τους αρμόδιους


Τους συναδέλφους τους στο Λιμεναρχείο Κω επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Με τους συναδέλφους του Λιμεναρχείου Κω συναντήθηκαν και συζήτησαν χθες ο Πρόεδρος Τσιάνος Παναγιώτης και ο Ταμίας της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Γαλάνης Χρήστος.

 

Από τη συζήτηση καταλήξαμε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει από τη Διοίκηση, που να υποδηλώνει ότι αναγνωρίζεται η προσφορά και το έργο των στελεχών του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Παρότι έχουν επιτευχθεί σημαντικές θεσμικές διεκδικήσεις από την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., ζητήματα, τα οποία δε θα έπρεπε να μας απασχολούν δυστυχώς όχι μόνο μας ταλανίζουν μέχρι σήμερα αλλά  με ευθύνη της Διοίκησης διογκώνονται.

 


Συνάδελφοί μας εγκλωβισμένοι για χρόνια αναμένουν τη μετάθεσή τους, με διαταγές μεταθέσεων με αντικαταστάτη να εκκρεμούν εδώ και ένα χρόνο και ταυτόχρονα καμία ενίσχυση αλλά αντιθέτως αποψίλωση σε ανθρώπινο δυναμικό.

 

Τα όρια των συναδέλφων μας, που υπηρετούν στα πλωτά μέσα και στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών έχουν ξεπεραστεί προ πολλού και η απογοήτευση κυριαρχεί σε στελέχη, τα οποία επιχειρούν καθημερινά στην πρώτη γραμμή.

 

Η Ομοσπονδία μας δε θα ανεχθεί περαιτέρω αυτή την απαξίωση.

 

Αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των προβλημάτων θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις από κοινού με τις ΕΠΛΣ Δωδεκανήσου, Χίου-Σάμου-Ικαρίας και Λέσβου-Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου.

 

Τα όσα αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας περνάνε απαρατήρητα από τους αρμόδιους.

 

Η  αντίδρασή μας δε θα περάσει το ίδιο απαρατήρητη…



neaplefsi.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια