Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Όλη η αλήθεια για το βαθμολόγιο - κοροϊδολόγιο που έρχεται


Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της ΜΠΡΟΣΤΑ: Το πρωτο πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι ποιους απο τους 54.000 αστυνομικούς επηρεάζει το βαθμολόγιο -κοροιδολογιο που έρχεται .Άμεσα ούτε τους 4.000 απο τους 54.000. Μακροπρόθεσμα επηρεάζει ανεπαίσθητα το αστυνομικό προσωπικό όπου δίνει ένα χρόνο νωρίτερα κάποιους βαθμούς με οικονομική αύξηση ανεπαίσθητη ως μηδαμινή στις περισσότερες των περιπτώσεων .

Συγκεκριμένα : Επηρεάζει άμεσα τους αρχιφύλακες μη παραγωγικούς που έχουν 30 χρόνια υπηρεσίας σε περίπτωση που αποφασίσουν να αιτηθούν την προαγωγή τους στον βαθμό του ανθυπαστυνόμου με σεμινάρια με ότι συνεπάγεται αυτό στην υπηρεσιακή τους πορεία . Επηρεάζει σίγουρα όσους έχουν γίνει Υπαστυνομοι εξ Ανθυπ αστυνόμων με τα χρόνια χωρις εξετάσεις και με προσφυγή διότι θα λάβουν τον βαθμό του Α/Β ξεχωριστή κατηγορία και πάλι με ότι συνεπάγεται αυτό υπηρεσιακά .

Για όλους τους άλλους (το 95% του χαμηλόβαθμου προσωπικού ) μηδενική διαφορά διότι το μόνο που θα κερδίσουν είναι να λάβουν κάποιους βαθμούς με διαφορά ενός έτους .Οικονομικά μικρή διαφορά για μερικούς που μεταφράζεται σε λίγα ευρώ (όπου υπάρχει προσωπική διαφορά ούτε καν )δηλαδή ψίχουλα που δεν έχουν καμία σχέση με τα χρήματα που μας αφαίρεσαν δηλαδή περίπου επιστρέφουν στις περισσότερες περιπτώσεις σε βάθος χρόνου το 1/100 αυτών που απωλέσαμε . Γεγονός ότι οι 50.000 απο τους 54.000 περίπου αστυνομικούς θα δουν στην μισθολόγια τους μετά την υπογραφή του κοροιδολογιου μηδέν αύξηση .Δηλαδή ένα ψέμα που το μόνο που δίνει είναι το επιχείρημα στην πολιτεία ότι δώσαμε στους αστυνομικούς αυτό που ζητούσαν.

Άρα αυτό που έκαναν κάποιοι είναι να πουλήσουν τους αγώνες του Έλληνα αστυνομικού έναντι πινακίου φακής .Ο Έλληνας χαμηλόβαθμος Αστυνομικος κατά μέσω όρο έχασε με το προηγούμενο μισθολόγιο απο 300 έως 700 ευρώ και τώρα έρχονται να του δώσουν με το κοροιδολογιο τίποτα στις περισσότερες των περιπτώσεων ,20 έως 60 ευρώ (σε ένα πολύ μικρό ποσοστό )στην καλύτερη των περιπτώσεων .

Φυσικά την διοίκηση του Δευτεροβάθμιου οργάνου την αστυνομικών ,που όλα αυτά τα χρόνια έχασε το βόδι και παίρνει πίσω την ουρά του ,ποσώς την ενδιαφέρει παρά μόνο να πάει σε εκλογες ,διατηρώντας την καρέκλα τους , διαφημίζοντας το κοροιδολογιο και συνεχίζοντας απερίσπαστοι το καταστροφικό τους έργο .









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σταματήστε το αυτό ρε άνθρωποι του Θεού . Δείτε θετικά την ζωη σας . Από κάπου όλα τα καλά πράγματα πρέπει να ξεκινήσουν . Έτσι και με το βαθμολογιο πρέπει πρώτα να βγει και μετά να βελτιωθεί . Σταματήστε τις προσωπικές διαφορές έχετε κουράσει τους αστυνομικούς που είναι στον δρόμο από το πρωϊ μέχρι το βράδυ . Έλεος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επίσης, το νέο βαθμολόγιο επηρεάζει αρνητικά αυτούς που προήχθησαν -σε μεγαλύτερη ηλικία ή με περισσότερα χρόνια-, μέσω εξετάσεων στον βαθμό του Αρχιφύλακα, καθώς καταργείται πλέον η προαγωγή των ανθυπαστυνόμων σε Υ/Β΄ με τη συμπλήρωση 26 ετών υπηρεσίας. Συνεπώς, πολλοί συνάδελφοι ανθυπαστυνόμοι θα ζημιωθούν, αφού με το νέο βαθμολόγιο θα παραμείνουν περισσότερα χρόνια στον βαθμό αυτό, παρότι θα έχουν ήδη συμπληρώσει 26 έτη πραγματικής υπηρεσίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φωνή βωόντος εν τη ερήμω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα έχουμε πει, ωφελημένοι οι μελλοντικοί συνταξιούχοι μπσ.Θελουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους κανοντας ανακριτικές πράξεις;καλώς.Δεν θέλουν; Πάλι καλώς,τα ίδια ωφέλη θα εχουν.Οι υπόλοιποι the bird.Για γέλια πραγματικά. Είναι ντροπή να οδηγείται μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων στα δικαστήρια απο αστοχίες των εκπροσώπων τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ με τον συνάδελφό!!!Αδικεί τους συναδέλφους εκ των Πανελληνίων εξετάσεων που έγιναν Αρχιφύλακες με εξετάσεις και τώρα είναι Ανθυπαστυνομοι!!Του χρόνου στα 26 χρόνια υπηρεσίας θα έπρεπε να γίνουμε Υ/Β όπως έγιναν οι Ανθυπαστυνομοι πρό Πανελληνίων εξετάσεων!
Θα χάσουμε δύο ίσως και τρεις βαθμούς ...
Είναι σωστό κύριοι συνάδελφοι;;;;;