Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Δύο νεκροί σε τροχαίο – Ο ένας ανήλικος


Νέα τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο Γάζι.

Ο τραγικός απολογισμός αφορά σε έναν 21χρονο οδηγός μοτοσικλέτας και σε έναν 17χρονο συνοδηγό. 

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε πάνω σε κολόνα φωτισμού.


Ο 21χρονος, έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ ο 17χρονος διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ωστόσο έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα.










Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Πάνος είπε…
Τι έγινε δεν είχαν προλάβει να σηκώσουν τα ντροουνς ώστε να ειδοποιήσουν την τροχαία ότι μια μοτοσυκλέτα τρέχει υπερβολικά και κατόπιν να στείλουν περιπολικό να τους σταματήσει; Η γελοιότητα τους δεν έχει όρια. Αντί να υπάρχει 24ωρη παρουσία της τροχαίας σε δρόμους όπου συμβαίνουν πολλά θανατηφόρα τροχαία, η αστυνομία είχε την ιδέα να πετάνε ντρόουνς και όταν βλέπουν κάτι να στέλνουν περιπολικό να ελέγξει. Αλλά για την πολιτεία το μόνο που μετράει είναι οι ψήφοι. Οι νεκροί δεν ψηφίζουν, οπότε γιατί να χάσουν τις ψήφους των ζωντανών δυσαρεστώντας τους ελληνάρες αν επιβάλλουν τον νόμο; Επίσης κάντε ένα κόπο να δημοσιεύετε και κανένα σχόλιο εδώ στο bloko, σχετικά σύντομα όχι μετά από δύο μέρες όταν έχει εξαφανισθεί το άρθρο.