Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εγκρίθηκε το αίτημα της ΠΟΑΣΥ για τα δάνεια των συναδέλφων - Άμεσα τα αντανακλαστικά του νέου Υπουργού, κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

Πριν από λίγο, η Ομοσπονδία μας ενημερώθηκε ότι εγκρίθηκε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ Παναγιώτη, το υπ' αριθ. 506/5/20 από 15-06-2021 αίτημα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που αφορά την τροποποίηση του προϋπολογισμού του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. για την ικανοποίηση προσωπικών δανείων εκτάκτων αναγκών έτους 2021, ασφαλισμένων στον Τ.Π.ΑΣ.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε ότι σήμερα υπεγράφησαν από τον κ. Υπουργό όλες οι εγκρίσεις αποδέσμευσης κεφαλαίων του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α., οι οποίες υπεβλήθησαν από τη Γ.Δ.Ο.Υ.Ε.Σ. και ως εκ τούτου εγκρίθηκε και το ως άνω αίτημά μας που αφορά την αποδέσμευση νέων κεφαλαίων του Τ.Π.ΑΣ., ύψους 1.500.000 €, προκειμένου να ικανοποιηθούν αιτήματα δανείων των μετόχων του Ταμείου μας.

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τα άμεσα αντανακλαστικά του κ. Υπουργού και αναμένουμε από τον ίδιο, καθώς και από όλες τις Υπηρεσίες του Υπουργείου και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, να επιδείξουν τη δέουσα ευαισθησία σε όλα τα θέματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό.

 

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος


Διαβάστε και την ανακοίνωση τού Υπουργείου:

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος υπέγραψε την τροποποίηση του προϋπολογισμού του Ταμείου Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΑ.Π.Α.Σ.Α.). Με αυτήν αξιοποιούνται κεφάλαια 1.500.000 ευρώ για την εξυπηρέτηση σημαντικών, ανθρώπινων και εκτάκτων αναγκών των μετόχων του Ταμείου για το έτος 2021.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια