Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μέλη ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ: ΟΧΙ στις αναστολές εργασίας των Λιμενικών


Δημοσιεύουμε κείμενο οκτώ μελών του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ: Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας στις 31/8/2021, μέσα από την οποία γνωστοποιήσαμε  την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε μορφή υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των στελεχών του προσωπικού  του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δυστυχώς σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι απεστάλησαν σε Υγειονομικές Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος  αναστολή εργασίας σε συναδέλφους που  ασκούν  διοικητικά καθήκοντα στις εν λόγω Υπηρεσίες.

Με στεντόρεια φωνή  λέμε  ΟΧΙ στην αναστολή εργασίας που οδηγεί στην οικονομική εξόντωση τους συναδέλφους και τις  οικογένειές τους.

Προτείνουμε εναλλακτικά τα ανωτέρω στελέχη να μετακινούνται σε Υπηρεσίες στις οποίες δεν υφίσταται υποχρεωτικότητα εμβολιασμού.

Καλούμε την ΠΟΕΠΛΣ να στηρίξει τους συναδέλφους λαμβάνοντας άμεσα πρωτοβουλίες και απαιτώντας από την Πολιτική και Στρατιωτική  Ηγεσία την επίλυση του προβλήματος που έχει ανακύψει.

Στο Λιμενικό Σώμα δεν υπάρχει η αριθμητική πολυτέλεια να τίθενται εκτός Υπηρεσίας στελέχη.

ΤΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΠΟΕΠΛΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ Χ. –ΚΟΡΙΖΗΣ Γ. -ΚΩΣΤΑΚΗΣ.Μ- ΛΑΖΙΝΟΣ Α.-ΛΑΣΚΑΡΗΣ Γ. – ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ Γ. – ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Α.- ΤΣΙΑΠΛΙΑΣ Β.

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντιγράφω από τις δικές σας θέσεις.


Προτείνουμε εναλλακτικά τα ανωτέρω στελέχη να μετακινούνται σε Υπηρεσίες στις οποίες δεν υφίσταται υποχρεωτικότητα εμβολιασμού.

Δηλαδή
Γραφεία
Γραμματείες
Κλπ

Και η εμβολιασμενοι στις περιπολίες,στα νησιά στα χοτ σποτ κλπ
Μάλιστα.