Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς η γηροκόμος έκλεψε τα χρήματα από τον ηλικιωμένο που πρόσεχε στη Νίκαια - Τί ερευνούν οι αστυνομικοί


Ο 82χρονος βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα και σχεδόν αναίσθητος στο πάτωμα του σπιτιού του.

Κατάφερε να ψελλίσει πως έχασε τις αισθήσεις του και έλειπαν περίπου 500 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού. Η γυναίκα που κατάγεται από τη Γεωργία είχε βρει τη δουλειά ώστε να προσέχει τον ηλικιωμένο και τη σύζυγό του που έχει προβλήματα υγείας μέσω αγγελίας.

Εκείνο το μεσημέρι η Γεωργιανή κάλεσε αρκετές φορές στο τηλέφωνο την κόρη του ηλικιωμένου ωστόσο δεν κατάφεραν να μιλήσουν, ίσως για να την ενημερώσει για την αδιαθεσία του. Όταν στη συνέχεια διαπιστώθηκε το περιστατικό η ύποπτη δεν απαντούσε στις κλήσεις.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ξεκίνησαν τις έρευνες εκτιμούν ότι ο 82χρονος λιποθύμησε και εκείνη τη στιγμή η Γεωργιανή πήρε τα 500 ευρώ από το παντελόνι και έφυγε.

Ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να τον νάρκωσε ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το σπίτι δεν έχει ίχνη έρευνας αλλά οι αστυνομικοί βρήκαν δαχτυλικά αποτυπώματα και dna και μέσα από αυτά τα ευρύματα ελπίζουν να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τη γυναίκα ενώ ο ηλικωμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια