Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μυλοπόταμος: Τρεις φυτείες βρήκε η ΕΛΑΣ - Χειροπέδες σε τρία άτομα


Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, τα οποία αξιοποιήθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και την προαναφερόμενη υπηρεσία, χθές (23.09.2021) το πρωί οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες και περιβάλλοντες χώρους των οικιών των τριών ημεδαπών καθώς και σε δασική έκταση.

 

Εντοπίστηκαν τρεις (3) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά εκατόν πέντε (105) δενδρύλλια ύψους έως 4 μέτρα τα οποία και εκριζώθηκαν.

 

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

 

5 κιλά και 578 γραμμάρια κάνναβης,

2 κιλά και 770 γραμμάρια αποσπάσματων δενδρυλλίων κάνναβης,

κυνηγετικό όπλο,

φυσίγγια,

μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 8 γραμμαρίων,

το χρηματικό ποσό των 3.810 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,

5 συσκευές κινητής τηλεφωνίας,

πλήθος αντικειμένων για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης και

Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια