Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έθαψαν ζωντανή την Μόνικα στην Κυπαρισσία; – Τι ερευνούν οι αρχές


Δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις το σώμα που χθες το πρωί αστυνομικοί και εργάτες κατάφεραν να ξεθάψουν από την αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα, παρά την προχωρημένη σήψη, κατάφερε να ταυτοποιήσει σε μεγάλο ποσοστό ότι πρόκειται για την 42χρονη Ρουμάνα Μόνικα Γκιους, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Τις επόμενες μέρες θα γίνει πλήρη ταυτοποίηση και μέσω DNA. Ωστόσο, αυτό που δεν έχει δείξει ακόμα η έρευνα αλλά και η εξέταση του ιατροδικαστή είναι με ποιον τρόπο η άτυχη γυναίκα ακινητοποιήθηκε. «Ίσως ο δράστης να έκαμψε την αντίσταση της δίνοντας της κάποιο υπνωτικό και στη συνέχεια να την έθαψε στην αυλή» λέει αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες.

Στο μεταξύ μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί ο Ρουμάνος σύντροφος της ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Μετά την δήλωση εξαφάνιση της, από συγγενικά της πρόσωπα, οι αρχές είχαν αναζητήσει τον σύντροφο της και διαπίστωσαν ότι είχε φύγει στη Ρουμανία.

Θεωρείται βέβαιο ότι οι ελληνικές αρχές  θα ζητήσουν να έρθει στη χώρα μας προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια