Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κυπαρισσία: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας θαμμένο κάτω από το τσιμέντο


Ανθρώπινο σκελετό, ο οποίος ανήκει σε γυναίκα, ανακάλυψαν το πρωί σε αύλειο χώρο μονοκατοικίας στο χωριό Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας, στη Μεσσηνία.

Στο συγκεκριμένο σπίτι διέμεναν εδώ και χρόνια ένας άνδρας 39 ετών και η σύντροφός του, 42 ετών, και οι δύο με καταγωγή από τη Ρουμανία. Η εξαδέλφη της της γυναίκας δήλωσε την εξαφάνισή της τον περασμένο Μάιο στις αρχές, καθώς -όπως ανέφερε- είχε χάσει τα ίχνη της από τον Φεβρουάριο, ενώ ο 39χρονος -σύμφωνα με πληροφορίες- εδώ και μήνες έχει φύγει για το εξωτερικό.

Νωρίς το πρωί, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού φώναξε έναν τεχνικό, καθώς παρατήρησε στην αυλή ένα σημείο, στο οποίο το τσιμέντο φαινόταν πως ήταν πιο ”φρέσκο” σε σύγκριση με τον υπόλοιπο χώρο. Όταν με μηχάνημα έσκαψαν, αντίκρυσαν τα ανθρώπινα οστά και κάλεσαν τις αρχές.

Αν και θεωρείται πολύ πιθανό ο σκελετός να ανήκει στην αγνοούμενη 42χρονη, ανθρωπολόγος και ιατροδικαστής πρέπει να το πιστοποιήσουν, ενώ θα επιχειρήσουν να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Ήδη οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον 39χρονο σύντροφό της, να επικοινωνήσουν μαζί του και αρχικά να αντλήσουν όσες περισσότερες πληροφορίες.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια