Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόσοι αστυνομικοί έχουν εμβολιαστεί στην Δυτική Ελλάδα


Την περίοδο που η συζήτηση για την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού επεκτείνεται και εκτός υγειονομικών δομών, τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς στου προσωπικού της Αστυνομίας στην Δυτική Ελλάδα δίνουν τόνο αισιοδοξίας.

Παρά το γεγονός πως υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια συμμετοχής στο πρόγραμμα "Ελευθερία", το ποσοστό των μή εμβολιασμένων στο προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης βρίσκεται στο 25%, ενώ αντίστοιχα οι εμβολιασμένοι (μαζί με όσους έχουν νοσήσει ο εμβολιασμός τους μετατίθεται για αργότερα) φθάνουν στο ποσοστό του 75%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το tempo24.news, επί συνόλου 2.000 ατόμων που υπηρετούν στις τέσσερις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλία, και Ακαρνανία) 1500 έχουν εμβολιαστεί ενώ στον αντίποδα 500 μέχρι τώρα δεν έχουν προσέλθει στα εμβολιαστικά κέντρα της Περιφέρειας.

Εκτιμάται δε πως στο επόμενο χρονικό διάστημα ο αριθμός των ανεμβολίαστων θα μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Συγκριτικά με άλλες Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσιες, θεωρείται οτι η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται ψηλά σε σχέση με την συμμετοχή του Αστυνομικού προσωπικού στο πρόγραμμα εμβολιασμών.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια