Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Συνοριακών Έβρου - Το μήνυμα του Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά


Ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Συνοριακών Έβρου:

Καλημέρα!! Διενεργήθηκαν με πλήρη επιτυχία οι εκλογές της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου (Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε.) την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 για την εκλογή νέου Δ.Σ καθώς και των νέων αντιπροσώπων μας για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.).

Η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά του COVID, επέλεξε να διεξάγει εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Η συντριπτική συμμετοχή των μελών μας στην εκλογική διαδικασία, δικαίωσε την επιλογή μας καθώς ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας.

Η εκπροσώπηση του Έβρου στην Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. ενισχύεται δυναμικά και πλέον θα αριθμεί με 22 αντιπροσώπους μια και η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. είναι μια από τις ενώσεις με τα περισσότερα μέλη.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους υποψήφιους που εξελέγησαν καθώς και όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Επίσης την Εφορευτική επιτροπή μας, το άψογο προσωπικό του Εργατουπαλληλικου Κέντρου Έβρου για την άριστη φιλοξενία και τέλος την δικαστική Αντιπροσώπο και τον διαχειριστή της πλατφόρμας για την  άψογη συνεργασία μας.

Υποσχόμαστε να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των μελών της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. και κατ' επέκταση για το καλό του τόπου μας. Συνεχίζουμε δυνατά και αποφασιστικά..









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια